torsdag 25 oktober 2012

Barnrum..


Inne hos storebror..Inne hos storasyster.. (med nyfiken lillasyster..)


Inne hos lillasyster.. 


Barnrummen är min absoluta favorit att inreda men också lite kluriga. Där kan man släppa loss alla färger och former och låta barnen  vara med och bestämma nästan allt! Samtidigt krävs genomtänkt och bra förvaring till alla smågrejer och tomma utrymmen att leka och plocka fram på. Det behövs alltså stor tom yta men det får ju inte bli kalt och kallt och det är ju där alla textilier och färger kommer in! Sist men inte minst tycker jag att sängens placering är bland den viktigaste att få till och jag försöker tänka feng shui! 


För ett tag sedan hjälpte jag min mormor att tömma på hennes vind och hittade en gammal låda från mitt barndomsrum. En låda med  grejer jag inte sett sedan jag var en sisådär 9år.. Men jag lovar att jag kom ihåg varenda liten sak! Varenda liten samlad pärla och plastgubbe poppade upp som värsta nostalgitrippen och för mitt inre såg jag plötsligt min favorit, -lingontapeten! Det var den vackraste tapeten jag hade sett!
Försökte faktiskt googla den alldeles nyss men utan framgång, en riktig 80-tals historia som nog fått stryka på foten i dom flesta renoveringsprojekt gissar jag.
Men visst känns det som en fin gåva till sina barn att hjälpa till att inreda det innersta av rum dom alltid kommer att bära med sig. Det blev nästan lite religöst det här..

Idag finns massor av barnrum att besöka inne på fabrikens torsdagstema!

Ha en härlig kväll!

---


3 kommentarer:

  1. Massor med fina detaljer i alla rummen!

    SvaraRadera
  2. Den planchen skulle min son bli grön av avundsjuka på. Han älskar superhjältar ;) Jättefina detaljer. Kram Jenny

    SvaraRadera

Underbart att du är här! Och vad glad jag blir att du tar dig tid att skriva en liten hälsning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...