fredag 27 januari 2012

Fotodags!Här i köket tänkte jag häcka framöver om kvällarna! Läsandes Digital bildbehandling och Fotografi -Visuell Kommunikation, två distanskurser via Jönköpings högskola. Kursböckerna är underbara och föreläsningarna verkar mer än lovande efter första titten! Även om jag har många foton som ligger och behöver pysslas om är jag sjukt sugen på att ta nya också! Vi får väl se om det kommer att märkas några framsteg här på bloggen..
Och är det någon mer som ska läsa den ena eller båda kurserna får ni gärna hojta till. Kul om man kan följas åt lite och ge varandra lite tips och trix!

Fin helg på er!

4 kommentarer:

 1. Ja!!!! Men det vet du ju redan. Det känns ju så himla kul. Men vet du - min dator kraschade igår. Katastrof. Lagom till Photoshop var hemladdat och klart.... Inte ett liv i datorn faktiskt. Har två experter som utövar första hjälpen, men det verkar inte lovande.... Typiskt!

  Kramar Kicki

  Ps vilken bild valde du i boken?

  SvaraRadera
 2. Så kul med fotokurs! Jag skulle vilja gå en kurs för tat lära mig ännu fler finesser med min kamera.

  SvaraRadera
 3. Kul! Jag har sett hela första kapitlet i Digital bildbehandling, men har bara börjat på Visuell kommunikation. Ska bli grymt kul att läsa detta! :)

  SvaraRadera
 4. Vad roligt! :) Låter som både roliga och intresanta kurser och jag ser fram emot att se allt nytt du lär dig efterhand här på bloggen. :)

  Lycka till och ha det så skoj!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Underbart att du är här! Och vad glad jag blir att du tar dig tid att skriva en liten hälsning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...