lördag 14 januari 2012

Vardag, sovning och is..

Efter en vecka med vardag är vi alla lite överrumplade. Vad hände liksom? Måste man gå upp när klockan ringer nu? Kan man inte gå i pyjamas halva dagen längre?
Men nu sover vi alla på natten i alla fall. Okej nästan hela natten lång. Och visst måste det bero på tejpen på väggen?! Och så har min M gjort underbara vinterkulor med glitter på att hänga upp någonstans. Klippt i fina tidningar. Och vad gör väl det att det står Playboy på om man är 6 år och tyckte bikinisen var fin. Bild kommer när dom kommit på plats! Och så tänker jag på skridskor. Var så länge sedan jag susade fram med mina taggar. Måste nog kolla upp när ishallen är öppen och testa om jag har schvungen kvar!

6 kommentarer:

 1. Kul, är det Washitejp du har använt?

  SvaraRadera
 2. *skratt* Känns igen här också :) Fast jag har ju förstås tiden som inte på något sätt påverkas av helger och lov. Men barnen ska ju plötsligt sova på nätterna och vara vakna på dagarna. Vi börjar hitta rytmen igen.
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara bilder du bjuder på!
  Kramkram

  SvaraRadera
 4. Hennihenni: Javisst är det washitejp, bra till allt möjligt!

  Kicki: Ja nu sover i alla fall två av tre barn på nätterna igen. :) Verkar vara tänder som spökar för vår minsta ..

  Vardaxlyx: Tusen tack! :)

  SvaraRadera
 5. Som svar på din fråga, kan jag säga att jag är helnöjd. Men hur tänkte jag? Knappt alls faktiskt. Jättemånga rekommenderade objektivet helt enkelt. Så då blev det så. Föll för grupptrycket helt enkelt :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 6. Haha, jag känner igen den där känslan. Efter ett långt och härligt jullov var det inte lätt att komma upp igen på morgonen, i säng i tid på kvällen och tillbaka i vardag. Det tog några dagar men nu är vi inne rullorna igen känns det som. ;)

  Ljuvliga vinterkulor! :)

  Ha en trevlig tur till ishallen och sköt om er! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Underbart att du är här! Och vad glad jag blir att du tar dig tid att skriva en liten hälsning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...