onsdag 7 december 2011

Om inspiration och årets adventskalender..
Bild lånad från Sköna Hem

Har ju glömt att visa hur årets kalender blev! I år blev det lite större påsar med småpaket i. Bara något litet i varje. För det roliga är ju att öppna!
Funderade länge på hur den skulle se ut. Och så helt plötsligt när jag satt och bläddrade i en katalog över gustavsbergs porslin kom jag på hur jag skulle göra. Visst är det härligt med inspiration! Ögat ser något som skickar vidare till hjärnan och ut kommer något liknande men i en helt annan form. En egen tappning av det hela. Det är ju det som är det fina med att inspirera och inspireras. Man bara fångas in och så går det av sig självt!
Visst är den underbart fin i sin enkelhet "julpaket" av Margareta Hennix. Den servisen skulle jag gärna ha att plocka fram till jul.
Det lilla roliga med det hela är ju att Margareta förmodligen var inspirerad av paket när hon gjorde sin servis. Och jag var inspirerad av servisen när jag gjorde mina paket..
Paketen har jag sytt på maskin av vanligt kopieringspapper. Först knycklade jag ihop dom ordentligt för att få den lite skrynkliga looken. Och på något vis känns dom inte lika ömtåliga när dom är lite tillknycklade från början. Med lite tur kanske dom håller till nästa år med!

3 kommentarer:

 1. Visst är det finurligt med inspiration, när man ser på vad som inspirerat vissa gånger så inser man att hjärnan gjort ganska komplicerade tankehopp.
  Kul att ha hittat till din blogg! :)

  SvaraRadera
 2. SKön kalender och fint med enkla rosetten!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Visst är det precis så, att man inspireras och gör om lite och vips har man en ny idé. Härligt! Kramar Kicki

  SvaraRadera

Underbart att du är här! Och vad glad jag blir att du tar dig tid att skriva en liten hälsning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...