tisdag 28 augusti 2012

Härlig höstnyhet från IKEA


Jag som varit sugen på vita malmbyrån till vårt sovrum ett bra tag blev helt till mig av denna skapelse. Faktiskt så att mitt inredningshjärta tog ett litet skutt. Så himla fin och tänk vad mycket större vårt sovrum skulle se ut.. Men smakar det så kostar det och jag kan inte riktigt bestämma mig för om priset ska motivera hur många mirakeltrasor som kommer att behövas på ett år. Med tanke på alla små händer som bildar ett visserligen fint och ganska symetriskt mönster i knähöjd längs vår stora garderobsspegel, kan jag ju tänka mig hur den här byrån skulle se ut efter en dag eller två..
Men den är ju så underbart fin.
Som en liten skatt.


I eftermiddag blir det muffinsbak med några gamla bananer som ligger och skriker efter uppmärksamhet och så funderar jag på det här med tidig höst eller sensommar. Idag är det nog sensommar i alla fall. Eller kanske tidig höst. I vilket fall känns det skönt att få tända lite ljus och plocka in allt som blommar.
Jag önskar alla som kikar in här en trevlig kväll!


1 kommentar:

 1. Så roligt att vara här igen. Hos dig!

  Hm, speglar alltså...då får jag syn på mig själv när jag vaknar. Kanske inte den mest harmoniska starten på dagen... Man ska nog inte vakna upp och bli rädd...? :) :)

  Kramar

  Sv; fotande ja...jo, det gör jag ju mest hela tiden. Men kurserna...de ligger lite nere faktiskt. Hoppas att ta upp dem snarast :)

  Kramar

  SvaraRadera

Underbart att du är här! Och vad glad jag blir att du tar dig tid att skriva en liten hälsning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...